Mina föredrag

Som serieentreprenör och samtidigt mamma till 3 barn, många förhållanden bakom mig och idag nyligen gift…så har jag en hel del erfarenhet i bagaget. Jag har pratat på allt ifrån ICAs bolagsstämma för 1000 personer, till event för Tillväxtverket, Almi, banker, och andra små och stora  företag till skolor och utbildningar.

Hur vi byggde upp Granit, med allt vad det innebar, hur vi flyttade till Gotland och köpte en fastighet som vi startade ett Creperie i, hur jag och 3 vänner byggde upp LEVA Husfabrik och LEVA Kungslador samt erfarenheten att vara mamma till 3 barn där det är mycket som ska funka till att få tid över i min relation till min älskade Mattias och vidare till alla vänner…då behöver jag hela tiden tänka på  att ”förenkla mitt liv – för att få tid att leva”. Det enkla är det svåra, som jag brukar säga…det stämmer verkligen. Jag behöver hela tiden, medvetet och konsekvent tänka på att förenkla mitt liv. med allt vad det innebär. Både i företagandet och i privatlivet…Om detta och annat håller jag föredrag:

Helt enkelt min erfarenhet som serieentreprenör, mamma, vän och nu fru. En spännande, inspirerande och kul resa som även har haft sina hinder och motgångar på vägen :-)

  • Bygg ditt varumärke med enkla medel
  • Hur du bygger upp ett lönsamt och tydligt varumärke med enkla medel
  • Ditt personliga varumärke
  • Ett enklare liv i hemmet och på jobbet
  • Rensa i röran – få tid över till annat
  • Från dröm tillf verklighet (Hur realiserar du en idé, med enkla medel)

Tillsammans med att jag är ambassadör för kvinnors företagande kan du boka mig till din skola/entreprenörsutbildning.

Talarbyråer som jag finns med på

Kontakta dem för offert.

Hoppas vi ses :-)