Vilken kul dag det blev! TACK alla fina, som på olika sätt firade mig!

IMG_4680IMG_4691 2IMG_4688IMG_4663IMG_4667IMG_4675

Vilken underbart härlig ”född 1964 –  dag” jag fick förra onsdagen den 28 maj.  Efter att ha levt i 16 år efter Deepak Chopras  bok ”Lev längre”  så bestämde jag mig för att fira dagen som vilken årsdag som helst. Det blev mysig fylla-år-sång med ”jag älskar dig teckningar” från finaste barnen och mannen med den sedvanliga gräddtårtan och 5 skedar, som vi fick sitta med och tårtfrossa i sängen kl 05 45 på morgonen…till att taxin stod och väntade för att köra mig till Gotlandsflyg mot en kreativ dag på Granit med härlig lunch med bästa Anett Jormeus, Evalena Degerhäll och Linda Åkeson på Eriks – köket på Gondolen. Grymt! Tack! Sedan plåta skolstart, tårtfika med ”Granitarna” därefter direkt till Idérummet (som bästa Mona Abou-Jeib startat) för föredrag i ”Framgångsrikt misslyckande” med bla Gunilla von Platen och Johan von Holstein. Vilka underbar människor båda två. Kände bara hur jag ville krama om dem när jag själv satt och lyssnade på deras historia.

Jag satt och tänkte på att vi är inte så väldigt många ”därute”  som har samma ”sjukdomsbild”…den positiva sjukdomen där du inte tar dig själv på för stort allvar, vaknar mitt i natten med nya idéer och väcker din sambo/man/fru och bara direkt vill börja berätta…Motivationen och lusten i att allting går, bara du vill. Att ine ge upp och likt en dåres envishet gå från karhet till klarhet i att kämpa för något du tror på.

Grymt inspirerande möten med många olika entreprenörer och mingel med massor av gott att dricka och äta……till att jag på slutet av kvällen blir ombedd att ta mig till Story Hotel där sedan fler gamla Stockholmskompisar ansluter i en sen bubbelskål och grattissång. Så kul!

Jag somnade med ett leende på läpparna med funderingen på vilken dag jag ska bjuda Gotlandsvännerna på ”fylla år bubbel”…eftersom jag inte var hemma den dagen…vi får se…när det blir…snart i alla fall. Snabbt och snart!

Vidare mot livet och framtiden!

 

14
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus