Vi har bestämt oss!

IMG_4137

Fick denna fina kaffe förpackning av Anette Glädjen Lindahl som förresten även med sin man hyr ut lägenheter i Visby innerstad. Underbart hus med lummig trädgård…de har även ett litet kafferosteri på en bakgård inne i Visby… och när vi gifte oss fick vi denna lilla fina personliga specialdesignade kaffepåse. Jag blir glad när jag ser den varje morgon i köket. För vi har bestämt oss! Vi har bestämt oss att det är vi.

Ibland när jag och Mattias bråkat eller haft det tjaffsigt en eller ett par dagar…då kan jag slänga ur mig: -Men du, tänkt om det tar slut…alltså, inte för att jag tror det, utan jag säger det mest för att höra att han ska säga: -Men Susanne, jag har bestämt mig. -Du är allt för mig! -Det kommer alltid saker som kommer komma i vägen för oss, det kan vara olika händelser, människor som berör oss, upplevelser och allt mellan mellan himmel och jord. -Då är det viktigt att vi bestämt oss.  -Allt blir så mycket lättare då, och vi kan arbeta med motgångar på ett mycket enklare sätt.

För visst är det så, att inget går att ta för givet. Det är något vi medvetet och konsekvent får jobba med.

Genom åren har jag själv onödigt måna gånger trott att gräset varit grönare på andra sidan…men det har visat sig bete sig precis som det gräset jag gick ifrån…lätt att hamna i ekorrhjulet då allt bara går runt…Som min vän Malin Lindau alltid sagt: -Susanne, glöm inte vattna gräset där du står istället för att hoppa till den gräsmatta som hela tiden ser grönare ut…då ler jag med hela ansiktet…eftersom Malin inte direkt är eller rättare sagt (var) känd för att vattna sitt eget gräs där hon stod…men det är en annan lång historia…Nu har hon också precis som jag växt med erfarenheten.

Så därför är det så skönt att bestämma sig. Det känns tryggt och skönt i hela kroppen…och när det är lite oroligt i relationslägret så kan jag och Mattias känna oss trygga med att vi har varandra och inte vara oroliga att den andra ska dra.

Så mitt tips till dig som läser det här är, om du inte redan gjort det:

Bestäm dig! (psst…funkar bäst efter si… sådär 36 år)

Det enkla är det svåra :-)

10
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus