Vad många grymt bra unga företagare vi har i Sverige. Vad bra att UF finns, där vi kan få en första erfarenhet :-)

IMG_4264

Kul och inspirerande dag att få äta entreprenörslunch på residenset i Visby och utbyta erfarenheter med företagare som inspirerande Robin Malmqvist som grundat bla tryckeriet iVisby och även att få träffa det vinnande 2014 UF företagetLinnelakan”, med grundarna Jakob Norström, Hanna Jörnhammar och Alice Ranglén tillsammans med Prins Daniel som är initiativtagare till ”Prins Daniels Fellowship” som han dragit igång tillsammans med Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA. Ett avslappnat möte med företagande i centrum. Tänker på hur oerhört många bra idéer det finns bland många av våra unga entreprenörer i Sverige. Ett oerhört viktigt arbete att inspirera till att våga starta eget. Tänk bara så många jobb det kommer generera.

Oj, vilken energi jag fick idag :-)

En härlig måndag helt enkelt!

12
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus

En kommentar

  • Åhhhhhh, så tjusig du ser ut! Så härligt att du haft en inspirerande dag o träffat Prins Daniel, får höra lite om det när vi hörs! Tänk vad du får vara med om mycket!

    Kramar mam+pap