Deepak Chopra min ”må bra Guru”

IMG_4652

I 16 år har jag hårt och fullt ut levt helt efter tesen ”Lev längre” som Deepak Chopra skriver om i denna HELT fantastiska bok. Som jag nu vill dela med mig av till er alla. Min kropp vet inte sin riktiga ålder. Det har inte med utsidan att göra utan insidan. Den dagen vi börjar oroa oss för vår ålder, vecken i pannan och annat som våra ålderstecken visar, då feedbackar vi också vår kropp med underlag för det där ryggontet eller värken i benen eller annat som komma ska… Jag har utifrån boken dragit av upp till 13 år av min ålder i olika tider i livet de sista 16 åren… och mentalt tränat den att inte oroa sig för just ålder…just bara för att förhoppningsvis få vara frisk så länge som möjligt. Så idag fyller jag enligt sättet att tänka och agera mentalt just 38 år. Min födelsedag ska jag fira i Sthlm med att arbeta på Granit på dagen, hålla föredrag på kvällen tillsammans med Annie Lööf och Mona Sahlin och Gunilla von Platen mfl… på Idérummet. Sedan blir det lite tårta på sen-kvällen med kompisar. Känns bra i kroppen :-)

7
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus