Lätt hänt att vi vill ändra på varandra

IMG_3267

Jag har inte det som han har, han har inte det som jag har, men tillsammans har vi allt.

Viktigt att tänka på de dagar vi vill ändra på varandra. Så är det ju för oss alla. Det vill jag i alla fall tro. Efter 11 år tillsammans så gifte vi oss i oktober förra året. Vi är grymt olika, jag och Mattias. Vissa dagar vill jag ju såklart att han ska vara precis som jag. Tycka som jag, agera som jag och helt enkelt göra ALLT som jag gör. Andra dagar, de absolut flesta dagarna, så uppskattar och njuter jag av att vi är olika. men det är inget som kommer helt fullt ut av sig själv och helt naturligt…det där att inte vilja ändra på den andra. Det kommer med erfarenhet… för min del med alla kraschade förhållanden. Där båda parter velat ändra på den andra.

Så: dagens tips från mig till dig: Njut av  att ni är olika. Det vill jag i alla fall träna på…(för det mesta i alla fall) :-)

9
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus

En kommentar