Just nu i livet: ”all inclusive” är enklare

IMG_2886IMG_2910Ja, då är vi här i Turkiet på Kremlin hotel i Antalya. Har alltid varit emot ”all inklusive”, har förr alltid velat upptäcka själv, hitta de härliga inhemska restaurangerna och helt enkelt ta mig an ett land via kartan, eget googlande tillsammans med vänners tips och råd. Men: jag är helt såld! Just nu är det superhärligt att ha allt serverat. Vi reser med reseföretaget Detour och de har varit grymt proffsiga. Bara det att vi ville byta rum till havsutsikt…funkade direkt.

Landade i natt på hotellet halv 02 30…hungriga och trötta. Soppan stod framdukad, lite smörgåsar och annat gott. Sedan var det vara att sova för att ta sig an frukosten…hänga vid poolen och därefter var det lunch…nu efter biljard, fotbollsspel och lite träning så doftar det middag.

Noterade till lunch att det var oerhört fräscht och välordnat allt på buffén. Inhemska producerade råvaror, frukt och grönt…så gott. Så nu hänger vi här en vecka och mser tillsammans alla 5. Vi koncentrerar oss på varandra och lagar ingen mat alls…tillsammans att vi bor i en sagoslottinspirerad byggnad utifrån av ett ryskt mästerverk. Så mitt tips idag får bli Antalya, Kremlin hotell och ”all inklusive”. Viktigt att kunna ändra sig…det gör jag hela tiden :-)

Grymt bra :-)

1
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus