Guldkaggen :-)

IMG_2814

Här är alla glada 4 familjer som kommer köra Guldkaggen nere i Burgsvik i sommar, ett gammalt vackert hamnmagasin. Vi öppnar på midsommardagen, ska bli oerhört spännande. Grundidén är min man Mattias som i många år gått och tittat längtansfullt på det vackra huset. Tills förra sommaren då han  vid den årliga sommar-kompisträffen berättade om sin idé och mer eller mindre fick med sig alla berörda att helt kasta loss. När det gäller mig så har jag redan tillsammans med mina andra delägarkompisar ett stort högst spännande projekt på Gotland,  LEVA . Tillsammans med min första lilla ”baby” Granit. Som nog alltid kommer vara den 1 :a babyn eftersom det var det första företaget som jag startade.

Så: I sommar kommer jag hänga mycket med barnen då jag är i Burgsvik och även då därifrån pendla till det jag är engagerad i. Självklart kommer jag vara en del av Guldkaggen  och jag tycker det ska blå jättekul och spännande, dock är det lätt att jag tar på mig för mycket… så här har jag satt ner bromsarna rejält. Så mitt eldiga ungerska temperament hålls i schack…Men:

Det här ska bli grymt kul! Vi flyttar alla ner när skolan slutar och hem när skolan börjar…

Det blir 4 koncept i och runt huset.

Potobers (Fokus på potatis och öl (100 sorter

Glada Glassen (glass, fik, espresso och annat gott…

Karibisk bar ”One love” (kommer bli kul

Vattenleken (Enkla och roliga saker att gör på stranden)

Hej på dig !

 

 

4
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus