Grymt bra bok om sociala medier :-)

IMG_3662

Jag har legat vid poolen här i Turkiet och mer eller mindre sträckläst denna härliga och inspirerande bok ”Det goda tramset” som handlar om sociala medier. Jag som var sen med Facebook, sen med sociala medier över huvud taget har nu fått ännu mer blodad tand om hur man på ett bra sätt kan arbeta med just detta. Åsa Stenström och Niklas Myhr har skrivit boken tillsammans. Det som också är kul är att de själva träffades på sociala medier, vilket resulterade i ett möte på Almedalsveckan på Gotland

Åsa har dessutom varit min Apple-coach sedan jag skaffade min Mac. Efter att ha använt PC i hela mitt liv så har nu en helt ny värld öppnat sig för mig. Tack Åsa, för ditt tålamod! Jag har aldrig svurit så mycket som under det senaste året… men nu förstår jag verkligen finessen med just Mac. Det ska bli kul att gå in i en ny  ”värld” .

Jag är så glad för detta!

Ps…Boken kan du beställa här!

7
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus

En kommentar

  • Hej!
    Jättekul att du uppskattar vår bok. Det finns ett stort intresse för sociala medier och jag och Niklas hoppas att vi kan både få läsare att reflektera och inspireras.

    Kram!
    Åsa