Granit växer med vinst, kul!

IMG_3478

 

Idag i Dagens Industri:

Granit växer med vinst, känns så kul. I mars och april ökar vi med över 20 procent i jämförbara butiker. Kul även att Finland och Norge går så bra. Känns så kul att konceptet hela tiden utvecklas och går vidare i tiden utan att förlora sin ursprungsidé.

Det har nu gått ett antal år sedan som jag och Anett sålde företaget. Känns så skönt att det har hamnat i Bergendahlskoncernen. Ett företag med högt i tak för nya idéer och tankar. Som arbetar för att den entreprenöriella kraften ska verka i deras olika företag. Kul även att jag och Anett fortfarande får möjlighet att vara en del av företaget. Tillsammans med alla fina härliga och grymma människor som arbetar under ”Granit-taket”.

Känns bra i kroppen :-)

8
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus