Glad Valborg på er alla :-)

IMG_3959

Fin och glad Valborg på er alla därute!

Nu är det ett tag sedan jag stod kl 05 30 på morgonen på LEVA Kungslador och skottade snö. Det var jag, kaffekoppen, eldkorgen och den stora snömaskinen som var ute. Jag kommer ihåg hur trött jag var när jag skulle gå upp, men efter att ha fått kaffe, känna vinden och kylan bita i mina kinder tillsammans med att jag hade mina goa varma kängor och varm jacka, så njöt jag i fulla drag. Nu har det gått ett par månader och vi är på väg mot senvår och mot sommaren. Det ska bli underbart att bada, sola och njuta av värmen som snart kommer. Idag är det en stor eld på Södra Hällarna. Det är första året den är på detta ställe. Det är Visbys Hembygdsförening som kommer hålla i årets Valborgseld som kommer tändas kl 20. Jag tror det kommer bli riktigt bra, det känner jag på mig. Så ni som bor på Gotland, kanske vi ses där ikväll!?

Ha en fin 1:a maj också :-)

4
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus