Framgångsrikt misslyckande, om att våga och vägen till framgång

IMG_3941

Den 28 maj kl 18-21 kommer det vara ett spännande inspirationsevent som Idérummet anordnar på Summit i Sthlm. Då kommer jag tillsammans med Douglas Roos, Mona Sahlin, Annie Lööf och Johan Stael von Holstein prata om framgångsrikt misslyckande och vägen till framgång. Det ska bli spännande. Annie Lööf har jag ju träffat som ambassadör för kvinnors företagande, men inte de andra tre talarna. Här kan du gå in och boka biljett. Själv kommer jag prata om Granits start, om ”askungestarten” hur vi utan en krona på fickan lyckades bygga upp ett lönsamt varumärke samt lite kort om hur du på ett enkelt, medvetet och konsekvent sätt kan arbeta med ditt koncept och varumärke :-)

Som jag brukar säga: Det enkla är det svåra…

2
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus