Förvara fina minnen på hyllor med enkla konsoller

IMG_3131

 

Jag går oftast förbi våra minneshyllor med ett leende på läpparna. Ett av sönernas stentroll tittar alltid på mig med sitt charmiga leende…

Eller konservburken i glas med snäckorna från Kapstaden…eller fina hjärtat jag fått av ekonomi-Kristin på LEVA. Till svan-fjärdrarna som vi samlat på stranden på Edö i Stockholms skärgård till Göran Ringboms fina keramikspöke från härliga Hamra Krog på Gotland. För att inte tala om stenarna med mitt och Mattias namn på med guldtext som låg vid vårt bord när Roger och Isabelle hade sitt fina bröllop i Tofta Kyrka till Ojet Ringboms strandveds-konst till loppis-ljuslyktorna, till cykeln i ståltråd som äldsta sonen gjort till den stora lyktan som jag och Anett släpade hem från Paris, till mobilen med solkristallerna som jag hittade i en liten butik i Gamla Stan i Stockholm och allt annat fint.

Enkla skenor och konsoller och trähyllor från Elfa byggsystem

Spara på minnena så du enkelt kan se dem och bli påmind av allt fint du är och varit med om.

 

9
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus