En intervju hur allt en gång började: ”Granitsagan”

IMG_3956

Satt för en stund sedan och kollade in flödet på Facebook, då plötsligt denna bild kom upp…Härliga Åsa Lindberg CFO på entreprenöriella företaget Gotlandsbåten (Kör nu i sommar mellan Västervik och Gotland, jippieeee!) sitter och håller upp tidningen ”Resultat”. Jag är med i nya numret och pratar om Granits historia och hur allt en gång började. Granit sagan om hur jag och Anett Jorméus utan en krona på fickan byggde upp varumärket Granit. Hur vi medvetet och konsekvent, med enkla medel byggde upp en inredningskedja till att bli ett spjutspetsföretag inom förvaring och som idag finns i Sverige, Norge och Finland :-)

Min mormor sa alltid: -Susanne, allting går om man bara vill och känner lust. -Den dagen lusten vilar då gör du fel saker, då är det dags att börja göra något annat. Dags att fundera över livet…

Att aldrig låta lusten vila, har därför alltid varit min måttstock på hur jag vill att det ska kännas privat och i arbetslivet…detta har varit ett fint ”känna-in-mått” på hur det ska kännas inne i kroppen. Så det får bli slutklämmen på detta inlägg:

Lusten vilar aldrig…

5
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus