Bra affärsidé som handlar om kundnyttan

IMG_3368IMG_3369

Eftersom jag själv har 3 barn så vet jag behovet av  skötbord ute på restauranger, affärscenter, träningscenter, hotell, flygplatser, tågstationer och jag vet inte allt. Det är inte alltid det finns  skötbord och de som finns finns skulle absolut behöva uppdateras.

Vilken bra affärsidé tänker jag ju som entreprenör direkt när jag är här i Turkiet och ser deras funktionella skötbord på toaletten. (Kunde dock se betydligt roligare ut). Dels en liten behållare med våtservetter som sitter inne på väggen i skötbordet (borde ju vara lika självklart som att ha servetter att torka händerna på).

Oftast sitter skötborden väldigt högt upp med fritt fall på båda sidor, då har de en liten barnsele om man vill vara säker på att barnet inte rullar runt medan man byter blöja.

Så: Om jag nu inte varit involverad i det jag är just nu och hade haft tiden att sätta igång med en ny kundanpassad produkt på marknaden, då hade jag tagit fram det optimala skötbordet och sålt in till så många företag  jag bara kunde.

Kul om någon annan som läser det här kanske går igång på idén :-)

För behovet finns, till ett funktionellt och samtidigt snyggt skötbord i ett hållbart material :-)

0
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus