Tips! Söker du kapital till en ny affärsidé eller vill utveckla ditt företag?

IMG_2528

Wow! Sverige är fantastiskt! Vi ligger starkt i framkant när det gäller att skapa framgångsrika företag. Vårt näringsliv kokar av spännande tillväxtföretag :-) Själv tänker jag anmäla mig till ”Finansieringsdagen 2014″.

Det är Veckans Affärer som anordnar denna. Här får du träffa affärsänglar, riskkapitalister,  banker, advokater, revisorer osv… Ta med dig bilder, affärsplan, tillväxtplan, olika typer av material, prototyper och allt annat som kan vara viktigt att visa. Kanske träffar du någon eller några som tror på din idé eller redan befintliga företag. Allt blir så mycket enklare, med erfarenhet och rätt kapital i starten. Som jag brukar tänka när jag ska ta in investerare i något projekt och funderar på hur många % jag eller vi ska släppa. Dock hitintills har jag aldrig i ett startskede släppt så mycket så att jag/vi inte har majoritet. Men mitt motto: Hellre att ha lite av något stort än mycket av något litet :-) Den tesen har alltid funkat för mig.

Spännande!

Här kan du anmäla dig 

1
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus