Smarta förvaringstips :-)

Nu har 5 smarta förvaringstips från Granit med mig som ”budbärare” lagts ut på You Tube tillsammans med andra smarta förvaringstipsfilmer med bl.a. Bea Szenfeld som har satt sin egen prägel på Granits förvaringslådor :-))

Jag kan ju inte säga att jag lever fullt ut som jag lär… men så är det väl… ”skomakarens barn”. Men som jag brukar säga: Allt har en plats, och det är så bra, för då går det så snabbt att städa. ”Tömma fickan-lådan” i hallen är också grym… i den lägger vi allt viktigt vi har i fickorna.

Eller vår årsplan, där vi skriver ner allt som händer under året tillsammans med de svarta A4 griffelstick-arken en för varje veckodag…

Förenkla livet – Få tid att leva :-) Ett enklare liv! Jippie :-)

1
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus