Legomattan, så bra :-)

IMG_0987

Hur många gånger har vi hemma inte plockat lego… Lego i massor :-) Stora och små bitar, under soffan, bordet, stolen och jag vet inte vart… Så mycket arbete med detta tills vår största son kom på ”legomattan”. Åh, vad enkelt allt blev. Mycket att tänka på med 2 föräldrar som ska rodda ett hem, träningar, middagar, mys, sagoläsningar, pyssel & pussel, och allt annat som ska göras tillsammans med vårt eget företagande… Då är det skönt med tips som förenklar…

Legomattan är helt enkelt ett jättestort lakan, eller 2 st mindre lakan ihopsydda… eller ett stort överkast, tygstycke etc… detta lägger jag ut på golvet innan allt lego öses ur sina stora korgar… Tadam!

Så enkelt att ta tag i hörnorna på detta stora skynke och  samla ihop och sedan ösa tillbaka till de stora korgarna :-)

1
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus