I hetluften…

Det är många olika delade meningar om Zlatans medverkan i Volvos reklamfilm. Själv tycker jag ibland att saker och ting sönderanalyseras… Känns för mig som om just detta fenomen är ”svenskt”… Personligen tycker jag det är så skönt att ibland bara följa med i ett skönt flow. I detta fallet bra musik, fina naturvyer och annat som berör.

Jag har som många andra åsikter om mycket men har personligen valt att bara gilla allt runt filmen, upplägget och hela känslan den vill förmedla. Känns bra i hela kroppen och jag står stolt upp för att jag tycker filmen berör och är oerhört bra. En färgstark Zlatan och en  trygg och säker Volvo i en grym combo. Ja, för mig är det inte svårt att inte trycka på GILLA :-) Filmen berör mig starkt… det gör den ju även för många andra i och med allas olika åsikter just nu, vilket är meningen.  Som min vän Åsa Stenström ofta säger: ”Det finns inget enklare än att hitta fel. Den som bestämmer sig för att hitta fel, kommer alltid att lyckas. Det svåra är att komma på hur vi gör det rätt och bra” :-)

1
Dela med dina vänner
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus