Hej!

Hej!

Kul att du har hittat min blogg. Kanske är du någon av alla dem jag mött? Kanske är nu första gången vi möts?

Jag är serie-entreprenör och en av grundarna till bla inredningskedjan Granit. Sedan 2006 lever jag på Gotland med min Guteman och 3 barn där jag även är en av grundarna till Crêperie & Logi och LEVA Kungslador & Husfabrik.

Här delar jag med mig av tips och tankar mitt i livet. Framför allt om hur vi tillsammans kan skapa en mer hållbar värld. Jag håller mycket föredrag och reser en del. Mina ögon passerar mycket och dom fastnar alltid lite extra när någon återvunnit och skapat nytt. Kul att dela med mig av detta, tänker jag direkt. LEVAs mission är ”Att inspirera till ett hållbart sätt att leva”. Känns viktigt tycker jag. Hoppas min blogg ska inspirera dig till att tänka i dessa banor. Det handlar mycket om ”man tager vad man haver” samt att dra ner på kraven och att tro på dig själv och dina inre krafter. Som jag ofta brukar säga:  ”Det enkla är det svåra”.

Att just starta mitt eget företag, är en av de bästa saker jag gjort i mitt liv.

PS…TIPS!

I menyn Blogg och längst ner på sidan hittar du olika bloggämnen som du kan välja mellan om du vill läsa om något särskilt som jag skriver om och brinner för. Framför allt företagande och hållbarhet :-)

Hej från mig

/Susanne

0